Τηλεφωνήστε μας: 2241 066 660 | E-mail: oee12pt@oe-e.gr

OEE_logo

Προφίλ

Το Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου, είναι ένα από τα δεκαέξι Περιφερειακά Τμήματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έχει πάνω από 1250 μέλη πτυχιούχους Ανωτάτων Οικονομικών Σχολών και περισσότερους από 1650 λογιστές φοροτέχνες. Η έδρα του βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου (Γ.Σεφέρη 80).


Το Τμήμα παρεμβαίνει δυναμικά σε θέματα τοπικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Μάχεται για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του κλάδου και είναι αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες οικονομολόγων.


Κατανοώντας τις ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας του διαρκώς μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος, επιδιώκει να συμβάλει στην επιμόρφωση των μελών του, διοργανώνοντας εξειδικευμένα σεμινάρια αλλά και σειρά εκδηλώσεων - ημερίδων.


Στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους και άνεργους οικονομολόγους, διοργανώνει δράσεις προκειμένου οι νέοι οικονομολόγοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις. Διατηρεί βάση Βιογραφικών στην ιστοσελίδα του, ενημερώνει για τα τρέχοντα προγράμματα απασχόλησης αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.


Παράλληλα πραγματοποιεί σε ετήσια βάση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) επισκέψεις σε Δημοτικά σχολεία του Νομού δίνοντας κουμπαράδες και πληροφοριακό υλικό.


Διοργανώνει επίσης σε ετήσια βάση σε συνεργασία με τη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πανδωδεκανησιακό διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την αποταμίευση και τη φορολογική συνείδηση δίνοντας στους πρώτους σε ειδική εκδήλωση πλούσια δώρα (Tablet, δωροεπιταγές κ.λ.π.)